e-mailings en links

email sturen aan potentiele klanten en huidige klanten gebeurd inmiddels door vele bedrijven ook in het mkb. Aangezien de ontvanger door een steeds grotere hoeveelheid mails moet worstelen is het belangrijk dat jouw mails voldoet aan een aantal criteria. In dit geval bekijken we waaraan een link moet voldoen.

links in afbeeldingen

Een link in een afbeelding kan er mooi uitzien en de aandacht trekken maar het grote nadeel is dat veel e-mailclients afbeeldingen blokkeren waardoor dus ook de links standaard niet werken. De links en de afbeeldingen werken alleen wanneer de gebruiker het gebruik van afbeeldingen heeft toegestaan in zijn of haar e-mailclient.

Mocht je toch gebruik willen maken van een mail waarbij je links in afbeeldingen plaatst dan dien je onder de afbeelding een alternatieve tekstlink te bieden.

Leave a Reply