screenshots

Onlangs heb ik een post gewijd aan Little Snapper, maar naast Little Snapper zijn er natuurlijk nog veel meer screenshot makers, onderstaand een lijstje.

Layers

afbeelding-22

Layers doet wat de naam al doet vermoeden; het maakt lagen. Stel je hebt 7 applicaties open en wil in een keer van al die applicaties een screenshot maken, dan roep je de hulp van Layers in. Deze applicatie maakt een screenshot van alles losse desktoponderdelen en applicaties waarna deze heel netjes in een psd bestand worden gegroepeerd. Met het bestand kun je meteen in photoshop aan de slag. Je gelooft bijna je eigen ogen niet als je dit ziet.

download Layers

Voila

voila_capture

Voila is een volwassen screenshot applicatie. Geen wonder dat je er daarom wellicht wel voor moet betalen. Alle standaard mogelijkheden zijn aanwezig maar naast standaard kun je, zoals je hierboven kunt zien, ook ronde screenshots maken.

download Voila

en dan zijn er nog 5 andere applicaties waar je mee aan de slag kunt:

Grab
Paparazzi
Skitch
Snapz Pro X
GrabUp

One Response to “screenshots”

Leave a Reply