fonts

Een mooi ontwerp is vaak afhankelijk van het juiste fontgebruik. Fonts zijn er in overvloed en als je een groot budget hebt kun je ontzettend veel mooie fonts online aanschaffen. Heb je echter minder budget dan is het nog steeds mogelijk om een goed ontwerp te maken gebruik makend van gratis fonts, deze zijn er namelijk ook in overvloed maar je moet wel de juiste weten te vinden.

Bijgaand een aantal opvallende gratis fonts verzameld:

val

VAL Font - by Fontfabric

mod

MOD Font - by Fontfabric

paranoid_cmyk

Paranoid - by Lokidesign

One Response to “fonts”

  1. Brit Zweegers  on July 2nd, 2009

    Hoi Mark, ik volg je blog op de voet omdat er zoveel inspirerende en leuke dingen op staan, ik heb nog een leuke site gevonden over kleur. wellicht dat je m kent maar wilde m toch even doorgeven: http://www.mariaclaudiacortes.com

    Keep up the good work!

    Groetjes Brit

Leave a Reply